Toren Noord kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid.

Vanaf zowel de A1 als de A50 Is Toren Noord zeer goed bereikbaar per auto, maar ook per openbaar vervoer; de bus stopt direct voor de deur, wat een originele plek is om klanten of partners mee naartoe te nemen.

Heb je na een lande dag op kantoor behoefte aan wat beweging? Vanaf Toren Noord ben je zo op de Veluwe. Hier kun je, in de frisse wind, nieuwe inspiratie opdoen of gewoon even genieten van al het groen.

Op het bedrijvenpark Apeldoorn Noord heb je genoeg mogelijkheden om een lekkere kop koffie te drinken.

Om het je nóg gemakkelijker te maken, hebben we in-house ons restaurant Bij Ons Toren Noord. Hier drink je niet alleen de beste koffie, maar geniet je ook van de lekkerste verse broodjes en salades!

Bereikbaarheid van
Toren Noord

Toren Noord kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid. Bovendien is Apeldoorn veel centraler dan je in eerste instantie denkt. Op minder dan vijf minuten loopafstand stoppen de bussen 201 en 203. Die brengen je in zo’n 12 minuten naar het centraal station van Apeldoorn, waar je over kunt stappen op intercity’s richting alle grote steden: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Schiphol en Enschede. Met de auto zit je vanaf de uitvalsweg N793 zo op de A50, waar je directe verbinding hebt met onder meer Amersfoort, Zwolle en Arnhem. Apeldoorn is hierom als een spin in een web!

Vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen?

Boek een bezichtiging

Vul hier onder uw gegevens in en we nemen spoedig contact op om de bezichtiging te bevestigen