HELLO

NEW

VISITOR

Toren Noord

Prachtige & Bijzondere Landmark in Apeldoorn Noord.

Toren Noord, ontworpen door UNStudio en opgeleverd in 2002; een prachtige en bijzondere landmark in Apeldoorn Noord. Voorheen was deze kantoortoren ook bekend als La Tour en het kantoorgebouw van HNK, maar nu waait er een frisse wind in de zeilen voor Toren Noord. Een nieuwe naam, met een subtiele knipoog naar de ligging van de toren in Apeldoorn. Zonder te vergeten waar de wortels van dit bijzondere gebouw liggen.

Onze faciliteiten

Ontdek de faciliteiten
van Toren Noord

Verschillende meeting rooms

Ruim aantal flexplekken

Café voor koffie en lunch

Ruime parkeermogelijkheid

Ruimte voor ontspanning en plezier

Het Prachtige Ontwerp Speelt Met De Omgeving.

In “Vellertdijk”, binnen het zicht van de A1, ligt de toren op een kruispunt van wegen; waarbij de ene weg leidt naar verstedelijking en de andere weg leidt naar het groene hart van Gelderland. Bewoners omschrijven Apeldoorn als een echte buitenstad. Je kunt hier genieten van de bossen en heidevelden, of een frisse neus halen op de Torenberg.

Het prachtige ontwerp speelt met de omgeving; het lijnenspel vormt een brug tussen de omgeving en het werk dat zich binnenin de toren afspeelt.

Toren Noord heeft 21 verdiepingen  en is 75 meter hoog. Het kantoorgebouw bestaat uit 14.169 m² vloeroppervlak en 299  parkeerplaatsen.

TOREN NOORD. TOREN NOORD. TOREN NOORD.

TOREN NOORD TOREN NOORD TOREN NOORD

Boek een bezichtiging

Vul hier onder uw gegevens in en we nemen spoedig contact op om de bezichtiging te bevestigen